Qigongpausa på jobbet

Tillsammans med kollegorna

Tar du paus under arbetsdagen? Nu menar jag inte den lagstadgade rasten, utan de där små andningshålen för att behålla kropp o knopp i balans. Förhoppningsvis svarar du ja…

Tänk om du fick qigongpaus en gång i veckan – vad skulle det ge dig? Dina kollegor? Ditt företag och indirekt dina kunder?

Qigong är i första hand ett fantastiskt stresshanteringssystem och samtidigt rörelser som stärker kroppen fysiskt. Enkelt beskrivet ~ en meditation i rörelse. Det är enkelt och kan utföras utav alla, du behöver bara en plats att stå på (eller sitta) och helst någorlunda mjuka och lediga kläder. Qigong sätter igång blodcirkulationen så att kroppens egna självläkningssystem sätts igång och underlättar för energi att flöda fritt ~ som det ska vara.

På bara 15-30 minuter hinner du med enkla medel få god effekt av Qigongträning. Med en träning som qigong under din arbetsdag, är det min övertygelse att du/ni kommer uppleva en mer fokuserad, avslappnad, effektiv och glädjefylld arbetsvardag.

Är du nyfiken på vad Qigong kan göra för dig och din arbetsplats, hör av dig så pratar vi vidare och fixar ett upplägg som passar. Ser framemot att höra från dig.