Qigong – Workshop på Grön Styrka, i Trönninge

Välkommen till en workshop i Qigong på mysiga Grön Styrka, i Trönninge utanför Varberg.

Unna dig en kväll för Dig, för att hitta Ditt inre lugn, för att släppa stress, oro och prestationskrav. Qigong är en långsam rörelseform och ett fantastiskt stresshanteringsverktyg – många upplever bl.a. ökad energi, större lugn och bättre sömn, ny smidighet och bättre rörlighet, lättare sinne och större mental klarhet. Det är kvällen innan Lucia och julen känns troligtvis påtaglig, så kanske är det extra behövligt just nu – med en stund att ta hand om Dig själv.

Jag beskriver det ibland som en slags meditation i rörelse, men Qigong hjälper dig också till en större kroppskännedom, stärker din fysiska vitalitet och får igång cirkulationen och energiflödet i kroppen, vilket i sig hjälper kroppens självläkande förmåga.

”Den visa läkaren botar sjukdomar innan de bryter ut”

Under denna kväll går vi genom grunderna i första nivån inom Zhineng Qigong, ett program som heter – Lyft Upp Qi. Ett skönt program som bara tar ca. 15 minuter i sin helhet och har hjälpt många att släppa stress, öka sin energinivå och få igång cirkulationen i kroppen. Det är väldigt enkla rörelser och passar alla, oavsett om man är helt ny eller har provat innan. Det kommer även finnas möjlighet att köpa med sig skiva eller dvd hem, så att du kan fortsätta arbetet du startat även på hemmaplan. En CD-skiva kostar 180kr och DVD kostar 250kr, den senare innehåller även lite bonusmaterial.

Det praktiska:

När: Onsdag 12 december, kl. 17.30-19.00

Vart: Grön Styrka, Lindbergsvägen 134 i Trönninge strax utanför Varberg

Ta med: Vattenflaska. Skönt att ha med filt, varm tröja och sockar till avslappning.

Investering: 300 kr/person

Kom och var med på en skön kväll, kantad med lite magi och innerligt lugn. Du lämnar lokalen med uppmjukad kropp, mer frid i sinnet och redo att fira Lucia. ❤

Varmt välkommen – precis som du är!