Qigong – Workshop på Carpe Diem i Veddige

Torsdag 6 december kl. 17.30-19.30

Välkommen till en workshop i Qigong på vackra Carpe Diem i Sprängskulla, strax utanför Veddige.

Unna dig en kväll för Dig, för att hitta Ditt inre lugn, för att släppa stress, oro och prestationskrav. Kanske extra behövligt såhär bara några få dagar kvar till jul… Qigong är en långsam rörelseform och ett fantastiskt stresshanteringsverktyg – många upplever bl.a. ökad energi, större lugn och bättre sömn, ny smidighet och bättre rörlighet, lättare sinne och större mental klarhet.

Jag beskriver det ibland som en slags meditation i rörelse, men Qigong hjälper dig också till en större kroppskännedom, stärker din fysiska vitalitet och får igång cirkulationen och energiflödet i kroppen, vilket i sig hjälper kroppens självläkande förmåga.

”Den visa läkaren botar sjukdomar innan de bryter ut”

Under denna kvällen kommer vi göra olika övningar och lära oss nivå 1 i Zhineng Qigong, ett program som heter – Lyft Upp Qi. Ett skönt program som bara tar ca. 15 minuter i sin helhet och har hjälpt många att släppa stress, öka sin energinivå och få igång cirkulationen i kroppen. Det är väldigt enkla rörelser och passar alla, oavsett om man är helt ny eller har provat innan. Det kommer även finnas möjlighet att köpa med sig skiva eller dvd hem, så att du kan fortsätta arbetet du startat även på hemmaplan. En CD-skiva kostar 180kr och DVD kostar 250kr, den senare innehåller även lite bonusmaterial.

Det praktiska:

När: Torsdag 6 december, kl. 17.30-19.30

Vart: Carpe Diem, Sprängskulla 2 i Veddige. För vägbeskrivning, klicka här

Ta med: Vattenflaska. Skönt att ha med filt, varm tröja och sockar till avslappning.

Investering: 350 kr/person och då ingår liten fika med te och frukt.

Längtar du efter lite inre frid – innan julefriden? Kom och var med på en skön kväll, kantad med lite magi och julemys ❤

Varmt välkommen – precis som du är!